Medewerkers

MEDEWERKERS


Leo Rustemeijer - vestigingsmanager 
"Lexus in Groningen, wat een mooie combinatie! U wilt als liefhebber van kwaliteit het beste, waarbij u dit ingetogen kunt laten zien? Welkom bij Lexus Groningen! Ons compacte team van ge- en bedreven medewerkers hanteren als uitgangspunt dat elke Lexus ervaring voor u een bijzonder prettige ervaring is. Passend bij Lexus en passend in het Noorden. Dus u mag rekenen op uitmuntende kwaliteit van verkoop en service, met de voeten op de grond. En waar oprechte interesse in u als klant voor ons vanzelfsprekend is. Daar sta ik voor."

Andy Kuiper - Verkoopleider
Andy is verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten bij Lexus Groningen. Met zijn passie voor het merk Lexus geniet hij elke dag van zijn werkzaamheden, waarbij uw persoonlijke ervaring hem altijd intrigeert. "De bijzondere relaties die ik bij Lexus Groningen heb mogen opbouwen, zijn voor mij de bevestiging dat wij in staat zijn om uw beleving 'bijzonder leuk' te maken."


 

Roos Buikema - Sales promotor

Roos Buikema heeft een passie voor auto’s in het algemeen en voor Lexus in het bijzonder. Dat laatste is overigens gegroeid toen ‘het streven naar perfectie’ betekenis kreeg voor haar. Eenmaal werkzaam voor Lexus bleek ‘het streven naar perfectie’ daadwerkelijk in kwaliteit, design, technologie en dienstverlening terug te vinden. ‘Het is een verademing om met een merk te werken waarvan de kwaliteit écht en bewezen is, en bovendien prachtig en krachtig op alle fronten. Het is een uitdaging om mijn passie over te brengen zonder al te uitbundig te zijn, en vooral goed te luisteren. Onze klanten weten namelijk heel goed wat ze willen en wat ze nodig hebben!’

Bert Zuidersma - service adviseur & engineer Lexus (links op de foto)
"De haal- en brengservice van de Lexus Red Carpet Treatment zorgt ervoor dat ik regelmatig in de auto van een van onze klanten rijd. En dat is bepaald geen straf! Overigens beschouw ik dat tevens als testrit om mogelijke onderhoudspunten op te sporen.
Toch wordt er niet altijd van deze haal- en breng service gebruik gemaakt omdat klanten het prettig vinden zelf bij ons langs te komen. En dat is een aardig compliment."