Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
87 commentaren van in totaal 87 beoordelingen

Verkoop

9

Jaap 21/09/2018

Prettige winkel

Service

9

Jan vd Velde (Venray) 13/09/2018

Correcte afhandeling

Service

9

Martijn Lindeboom (Groningen) 13/09/2018

Erg prettig bedrijf, servicegericht en fijn in de omgang.

Service

10

D.J. Fokkinga (Sappemeer ) 29/08/2018

Goede service en kundig personeel

Service

10

Fred thuis (Sneek) 29/08/2018

Prima garage

Service

9

Dhr. Van der Held (Groningen) 15/08/2018

Premium ervaring door de keurige omgang met klanten en de haal- en brengservice. Desondanks vind ik de prijzen voor onderhoud erg meevallen.

Service

10

Mevr Kroes (Groningen) 02/08/2018

Zeer vriendelijk,behulpzaam en goede service.Jammer dat mijn verkoper weg is. En dat je de baas nooit ziet. Bij een andere baas was dat aardiger.

Service

10

Barbara Kesztyüs (Groningen) 01/08/2018

Altijd uitstekende service, persoonlijke bejegening, men kent ons en men kent de auto. Zeer tevreden!

Service

10

Dhr Hogerheyde 24/07/2018

Zeer vriendelijk personeel, je voelt je er als klant echt welkom. Alle werkzaamheden tot in detail keurig uitgevoerd na prijsopgave, helemaal niets op aan te merken.Een voorbeeld zoals een dealer zou moeten zijn!

Service

9

Gerard Bootsman (Groningen) 12/07/2018

Prettig bedrijf waar je altijd goed wordt geholpen met deskundig en vriendelijk personeel

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.