Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
78 commentaren van in totaal 78 beoordelingen

Service

9

Gerard Bootsman (Groningen) 12/07/2018

Prettig bedrijf waar je altijd goed wordt geholpen met deskundig en vriendelijk personeel

Service

9

W J veenstra (Peize) 12/07/2018

Vanwege de klantgerichtheid en het verlenen van een kleine service zonder afspraak.

Service

10

H. de Koning (Niebert) 11/07/2018

goede service

Service

9

H.Buikema (Bellingwolde) 27/06/2018

goede service

Service

10

Dhr. Theo de Jong (Hoogezand) 21/06/2018

Fantastische auto en mooi bedrijf

Service

10

F de Rooij (Nieuw-Amsterdam) 20/06/2018

Super goede dealer vriendelijk personeel,zeer vakkundige monteur. Altijd de moeite waard om de auto zelf eens te brengen voor service ipv op te laten halen.

Service

9

Bart Noordewier (Groningen.) 13/06/2018

De Lexus (hybride) presteert geheel naar verwachting. Ook qua comfort. Het garagepersoneel - receptie en techniek - scoort wat mij betreft een 9.

Service

8

Dhr. A. Hummel 13/06/2018

Prima garage, prettige medewerkers en met name het merk Lexus is een kwalitatief goed merk waar niet vaak iets stuk gaat

Service

9

Jorrit Vegter (Groningen ) 13/06/2018

Ik ben erg tevreden! Als liefhebber kom ik zeer regelmatig langs! Er is altijd de mogelijkheid even te kletsen en ik wordt erg vriendelijk behandeld, het geeft een beetje een 'huiskamer' gevoel waar je je welkom voelt. Dat kan ik erg waarderen. Hetzelfde geldt ook voor de werkplaats, ik loop binnen en stel vragen aan de monteurs over mijn auto waarop ik altijd antwoord krijg. Daarnaast voel ik me gewoon nooit bezwaard om langs te komen en dat vind ik zeer prettig!

Verkoop

9

Willem Hein 29/05/2018

De service en de wijze van benadering was top!

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.