Toon beoordeling voor
153 commentaren van in totaal 153 beoordelingen

Service

8

Jan van Veen (Groningen) 07/11/2019

Vriendelijk, prima service, wordt uitgevoerd als besproken, vooraf prijsopgave van extra benodigde zaken. Uitloop in tijd bij onderhoud in de werkplaats is wel een punt. Auto later klaar als afgesproken. Bij gebruik maken van de haal-en brengservice is dat natuurlijk niet aan de orde. Maak hier dan ook zoveel mogelijk gebruik van.

Service

10

N. OSINGA (Enschede ) 05/11/2019

Een klantvriendelijke lexus dealer. Pragmatisch, flexibel en punctueel. Er is een goede technische kennis bij de werkplaats en men neemt de tijd voor je. Ik zou lexus Groningen van harte aanbevelen.

Service

10

W.Heidema 05/11/2019

Correct, deskundig.

Service

10

Mw. A. Groze (Groningen) 29/10/2019

Vakkundig, betrouwbaar, vriendelijk.

Service

10

Gretha van W. (Gieten) 18/10/2019

Prima haal en breng service.Je wordt op de hoogte gehouden van de te verrichte werkzaamheden. In overleg worden er reparaties verricht en aan slijtage onderhevige onderdelen vervangen. Je kunt altijd een voor jouw gunstige afspraak maken. Als extra service krijg je ook nog een Lexusservice card waarbij je dus een jaar lang gebruik kunt maken van pechhulp onderweg.Voor zover ik weet is er geen enkel automerk die zoveel service verleent.Chapeau!

Service

10

T.M. Brandts (Hoogezand) 16/10/2019

Lexus Groningen levert eerste klas service, bij andere merken was dat beduidend minder. Prima wachtruimte met uitstekende koffie.

Service

10

T.M. Brandts (Hoogezand) 16/10/2019

Lexus Groningen levert eerste klas service, bij andere merken was dat beduidend minder. Prima wachtruimte met uitstekende koffie.

Service

10

T.M. Brandts (Hoogezand) 16/10/2019

Lexus Groningen levert eerste klas service, bij andere merken was dat beduidend minder. Prima wachtruimte met uitstekende koffie.

Service

10

T.M. Brandts (Hoogezand) 16/10/2019

Lexus Groningen levert eerste klas service, bij andere merken was dat beduidend minder. Prima wachtruimte met uitstekende koffie.

Service

10

T.M. Brandts (Hoogezand) 16/10/2019

Lexus Groningen levert eerste klas service, bij andere merken was dat beduidend minder. Prima wachtruimte met uitstekende koffie.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.