Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
26 commentaren van in totaal 26 beoordelingen

Service

10

Henk Guldemond (Baflo) 21/06/2017

Lexus Groningen is een excellent bedrijf met puike medewerkers. Je kunt blind op dit bedrijf vertrouwen. De medewerkers zijn vakkundig en bijzonder vriendelijk, en bovenal, ze zijn daar bij Lexus Groningen eerlijk en betrouwbaar tot op het bot!

Service

10

Fokkinga 20/06/2017

Top personeel en je word snel en professioneel geholpen

Service

9

Anoniem 07/06/2017

Zeer goede behandeling

Service

8

Corina Olgers 07/06/2017

De medewerkers van de werkplaatsreceptie zijn kundig, klantvriendelijk en luisteren goed naar de klant. Opmerkingen over de auto worden correct doorgegeven aan de monteur die met veel toewijding en netheid werkt aan de auto! Red Carpet Treatment staat hoog in het vaandel!

Service

10

Jan Hoving 01/06/2017

Overall zeer tevreden, ik zie geen verbeterpunten

Service

9

Dhr van Sprang (Wijster) 30/05/2017

Het onderhoud wordt goed uitgevoerd, alleen het schoonmaken van de auto na een onderhoudsbeurt zou iets beter kunnen (onder de matten en de dorpels).

Service

9

Anoniem 18/05/2017

Betrouwbaar, deskundig, redelijke prijs, persoonlijk

Service

7

Dhr O. Ilaria (Groningen ) 18/05/2017

IK geeft een 7 omdat ik blij was met de werkzaamheden aan mij auto en dat ik een nette factuur heb ontvangen.

Service

10

H. Nutterts (Heerenveen) 17/05/2017

Perfecte behandeling. Geweldig vriendelijk en correct personeel, van verkopers/verkoopster, balie-medewerkers tot monteurs. Afspraken worden uitstekend nagekomen. Lexus Groningen maakt zijn naam waar! Red- Carpet!

Service

9

Hans Brinkman (Assen) 11/05/2017

Zeer klantvriendelijke receptiemedewerkers

Toon meer