TE VEEL LUXE BESTAAT NIET

INTRODUCTIE

NU FREE UPGRADE, EXTRA LUXE ZONDER EXTRA KOSTEN


Lexus staat bekend om luxe. Vooral nu. Profiteer tijdelijk ban een Free Upgrade naar de volgende luxe uitvoering van de CT 200h, IS 300h of de NX 300h.

Te veel luxe bestaat niet. Tenminste, niet in de wereld van Lexus. U profiteert nu namelijk standaard van een luxe upgrade. Dat wil zeggen: u krijgt meer luxe tegen een aanzienlijk lagere prijs.

Zo krijgt u bijvoorbeeld de Sport Edition voor de prijs van de Business Line. Ontdek de luxere uitvoeringen van de CT 200h, IS 300h of de NX 300h.

FREE UPGRADE: CT 200h

LEXUS CT 200h

De Lexus CT 200h is 's werelds eerste full hybrid in het compacte premium segment en blinkt uit in dynamiek en rijplezier. Lexus gelooft dat rijplezier groter wordt met extra luxe; profiteer nu kosteloos van de upgrade naar een luxere uitvoering.


FREE UPGRADE:  IS300h

LEXUS IS 300h

De Lexus IS 300h koppelt een gecombineerd vermogen van 164kw (223 pk) aan een krachtige uitstraling en uitzonderlijk veel luxe. Maak nu gebruik van de luxueuze upgrade zonder extra kosten.


FREE UPGRADE: NX 300h

LEXUS NX 300h

De Lexus NX 300h onderscheidt zich door een extra uitgesproken design, extra soepele rijeigenschappen en extra hoogstaand comfort. Ontdek snel de extra luxe uitvoeringen.